Alle vejledninger
billing

Sådan ændrer du din plan

Trin-for-trin-instruktioner til opgradering, nedgradering eller annullering af din ZARZOOM-plan, inklusive hvordan prøveperioder og fakturering fungerer.

Trin 1: Gå til siden Fakturering

Log ind på zarzoom.com/login-launch, og klik derefter på din kontoavatar øverst til højre på dashboardet. Vælg Fakturering i rullemenuen. Dette åbner din Faktureringsside, hvor du kan se din nuværende plan, næste fornyelsesdato og betalingsoplysninger.

Trin 2: Klik på 'Skift plan'

På Faktureringssiden skal du finde sektionen Nuværende plan og klikke på knappen Skift plan. En skærm til sammenligning af planer vises, der viser alle tilgængelige ZARZOOM-planer side om side.

Trin 3: Vælg din nye plan

Gennemgå planmulighederne, og klik på Vælg under den plan, du vil flytte til. Du kan flytte til en højere plan (opgradere) eller en lavere plan (nedgradere) fra denne skærm.

Trin 4: Bekræft ændringen

En bekræftelsesdialog vises, der opsummerer, hvad der vil ændre sig, og hvornår. Læs detaljerne omhyggeligt – tidspunktet varierer afhængigt af, om du opgraderer eller nedgraderer (se 'Godt at vide' nedenfor). Klik på Bekræft ændring for at anvende dit valg.

Trin 5: Tjek din bekræftelse

Når den er bekræftet, opdateres Faktureringssiden og viser din opdaterede planstatus. Hvis du opgraderede, er din nye plan aktiv med det samme, og eventuelle yderligere funktioner er tilgængelige med det samme. Hvis du nedgraderede, vises datoen, hvor din lavere plan træder i kraft – dette er den sidste dag i din nuværende faktureringsperiode.

Trin 6: (Valgfrit) Annuller din plan

Hvis du vil stoppe dit ZARZOOM-abonnement helt, kan du gøre det når som helst fra den samme Faktureringsside. Klik på Annuller abonnement i sektionen Nuværende plan, og følg derefter vejledningen på skærmen for at bekræfte. Din adgang fortsætter, indtil slutningen af den periode, du allerede har betalt for.


Hvis du er på 7-dages Momentum-prøveperiode

Når du først starter ZARZOOM, har du adgang til en 7-dages Momentum-prøveperiode. I denne periode kan du udforske produktet, før der foretages nogen opkrævning.

  1. For at opgradere til en betalt plan, før prøveperioden udløber, skal du følge trin 1-5 ovenfor. Din betalte faktureringsperiode starter fra den dato, du opgraderer.
  2. For at annullere, før prøveperioden udløber, skal du følge trin 6 ovenfor. Du vil ikke blive opkrævet.
  3. Hvis du ikke foretager dig noget, overgår dit abonnement til den betalte plan, du valgte, da du tilmeldte dig, og fakturering begynder automatisk ved udgangen af 7-dagesperioden.

Godt at vide

  • Opgraderinger gælder med det samme. Så snart du bekræfter en opgradering, er din nye plan aktiv, og alle funktioner, der er forbundet med den, bliver tilgængelige. Du vil blive opkrævet differencen for resten af din nuværende faktureringsperiode.
  • Nedgraderinger træder i kraft ved periodens udløb. Hvis du vælger en lavere plan, beholder du din nuværende plans funktioner indtil den sidste dag i den faktureringsperiode, du allerede har betalt for. Den lavere plan aktiveres derefter automatisk på din næste fornyelsesdato.
  • Du kan annullere når som helst. Der er ingen minimumskontrakt. Annullering stopper fremtidige opkrævninger, men fjerner ikke adgangen, før din betalte periode udløber. Du kan genabonnere når som helst ved at vende tilbage til Faktureringssiden på zarzoom.com/login-launch.
Change your plan: pricing
Change your plan: pricing

Stadig i tvivl?

Chat med os live, og vi guider dig igennem det – 24/7, på dit sprog.

Få support